Nye medarbeidere i Railsupport og RailAcademy

Railsupport AS har fra 1. desember 2022 ansatt Frode Hagen og André Korsmo Berntsen i selskapet.

Frode Hagen er ansatt som instruktør og lokomotivfører ved RailAcademy. Frode har over 15 års erfaring som lokomotivfører fra Flytoget. Der har han også jobbet som kjørelærer, instruktør og superbruker på type 78. Siden 2009 har han jobbet som instruktør ved Norsk fagskole for og Lokomotivførere. Les mer om Frode her

André Korsmo Berntsen vil gå inn i en stilling som rådgiver i Railsupport med hovedfagområde innenfor sikringsanalyser og beredskap. Andre har en bred utdanning med blant annet en mastergrad i Organisasjon, ledelse og arbeid fra Universitetet i Oslo og har også en bachelorgrad i beredskap og krisehåndtering fra Høgskolen i Innlandet. Han kommer fra stilling i SAS Ground Handling. Les mer om André her