Nye medarbeidere i Railsupport

Oppdragsmengden vokser stadig og Railsupport har igjen utvidet staben med to nye medarbeidere. Iver Wien er ansatt som seniorrådgiver fra 1. september i år. Han er utdannet sivilingeniør i Produktutvikling og Produksjon (Maskin) fra NTNU i Trondheim og har lang erfaring fra både NSB og Ruter. I NSB arbeidet han med ulike driftsanalyser, særlig innenfor kapasitet, punktlighet og regularitet og i Ruter jobbet han med strategiske ruteplaner og infrastrukturprosjekter. Simen Stovner ble ansatt som rådgiver i Railsupport AS fra 15. august i år. Han er utdannet sivilingeniør innen maskin- og prosessteknikk ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har i tillegg studert noe videre innen økonomi, prosjektstyring og programmering.

Fra venstre Iver Wien og Simen Stovner