Railsupport utvider staben

Railsupport AS utvider staben igjen! Vi har hatt en stadig økende oppdragsmengde utover høsten, og har nå utvidet staben med 3 nye medarbeidere:

Timothy Pedersen begynte hos oss som rådgiver 1. jaunuar i år. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU (2016) med delutdanning fra Technische Universität München i Tyskland. Han har tidligere jobbet i Sweco med rådgivning innen jernbane, veitrafikk og prosjektledelse.

Kristian Hernæs startet opp som rådgiver i Railsupport AS 1. februar i år. Han har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra UIO og en bachelor innenfor bygg fra HIØ. Han har tidligere arbeidet som konsulent i Rejlers Railconsult og som prosjektleder i BaneService.

Håkon Hoås startet også opp hos oss 1. februar. Han er tilsatt som konsulent, og har akkurat fullført sin mastergrad innenfor vann- og miljøteknikk ved Universitet på Ås.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.